17-09-11

2Slow bekert verder !

Ondanks de vele afwezigen bij 2slow…

Ondanks het numerieke en fysieke overwicht van FBI…

Ondanks 8 bommen van FBI…

Ondanks slecht 16/31 vrijworpen bij 2Slow

Bekert 2Slow verder !

 

Dankzij de tomeloze vechtlust en inzet van de ganse ploeg

Dankzij de coaching van Philippe en Hendrik (aan de tafel).

Maar vooral dankzij uitblinkers Bart en Siebe…

 

Zonder Dekokers, zonder Decavels, zonder Angelo en zonder Hendrik als speler, zonder ‘technische staf’ (allen in het buitenland) start 2slow complexloos tegen een sterke(re) tegenstander.

Onder impuls van onze ‘jonge gasten’ kunnen we zelfs een kleine voorsprong noteren na het eerste kwart 14-16.

De vrees dat FBI plots een versnelling hoger zou schakelen leek even gegrond toen de Ieperlingen in het begin van het tweede kwart tot 8ptn uitliepen. De ervaring en kalmerende invloed van Pieter zorgde ervoor dat 2slow zich sportief herpakte en de kloof aan de rust terug had gedicht tot 33-33.

Toren van dienst Niek kreeg af te rekenen met foutenlast en een verstuikte vinger.. In het derde kwart ging 2slow echter verder op de ingeslagen weg en nu kwamen de Ieperlingen in fouten last, Bart en Siebe speelden ze letterlijk op een hoopje. 2Slow had na het derde kwart een kleine voorsprong met 54-60.

De vraag rees of 2slow deze voorsprong na alle reeds geleverde inspanningen zou kunnen behouden? Met bommen van FBI en een falende afwerking bij 2slow op de vrijworplijn werd het terug gelijk in een bloedstollende en tumultueuze eindfase. Na de reguliere speeltijd stond 73-73 op het bord. Niek had 5 fouten en fysiek zat 2slow er bijna door…

In de verlengingen begon bij Ieper echter de foutenlast (uiteindelijk 3 spelers uitgesloten met 5 fouten) en de twijfel mee te spelen en Bart Dc en Siebe bleven onstopbaar.

Hun getweetjes scoorden ze alle punten voor 2slow in het 4e en 5e kwart. Punt na punt bleef 2slow FBI voor en op het einde van de verlenging kreeg Bart de vrijworpen wel (die hij in de laatste seconde van de reguliere speeltijd eigenlijk al had moeten krijgen). Koelbloedig werden deze omgezet zodat de stunt compleet was… 81-85 en 2Slow verslaat FBI te Ieper

 

Bart en Siebe scoren 62 punten van 85, Bart DC scoort 12 van zijn 34 punten van op de vrijworplijn…

 

Voor de statistieken

Bart DC 34ptn/3f – Siebe 28ptn/1f – Dieter 6ptn/3f – Pieter 4ptn/2f – Eddy 2ptn/4f – Niek 4ptn/5f – Sander 7ptn/1f

15:09 Gepost door SLOW Webmaster | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Blij te lezen dat 2Slow het nog steeds goed doet.

Gepost door: Libbrecht Bart | 17-09-11

De commentaren zijn gesloten.