06-05-11

2SLOW verplettert Concordia, behaalt een 7 op 7 en wordt eerste in de C-reeks!

Na een verassend eenvoudige zege vorige week tegen mede titel kandidaat (in reeks C wel te verstaan) Sportkaffee, eenvoudig vanwege het forfait van de bezoekende ploeg, kon 2slow de reekszege veiligstellen door bij concordia Brugge te gaan winnen… Zonder het inmiddels gekende rijtje geblesseerden (Piet, Jeroen en Maarten) en eveneens zonder Tom.

Het plein van concordia bleek een beetje moeilijk te vinden. Het was ook eerder aan de kleine kant, nu bij 2slow is het terrein ook niet breed maar… als Bart Dekoker steevast op of voor de 3 puntslijn staat voor zijn schot dan staan de muren echt te dicht… Ook menige fastbreak eindigde letterlijk bijna tegen de muur. Enfin 2slow bleek toch een maatje te groot voor dit concordia. Al had Dieter de excuses na de wedstrijd al klaar, bij ons viel alles binnen…

Uw auteur durft dit toch een beetje betwijfelen aan de hand van de vele opgetekende aanvallende rebounds. In een nog gelijk opgaand eerste kwart teert de thuisploeg vooral op drie bommen op rij van hun guard. 2slow speelt echter complexloos, met inzet en goed georganiseerd, 15-21 na het eerste kwart. In het tweede kwart werd de te statische thuisploeg letterlijk weggeveegd met een 7-24. Bij de rust staat zo een 22-45 op het bord, 2slow stevig aan het commando. Na de pauze kan concordia opnieuw ‘aanklampen’ in het derde kwart dat 2slow nipt wint met 20-22. In het vierde kwart gaat het licht van de thuisploeg echter opnieuw uit want ze krijgen nog een 12-31 om de oren. 

4 Kwarters van meer dan 20 punten en net geen 100ptn (dankzij een vermoeid scorebord?), lang geleden dat we dat nog van 2slow hadden gezien. Met een 54-98 eindstand staat ook meteen het grootste verschil van de terugronde op de tabellen.

 

Coach Maarten blijft winnen…

…en 2slow wint reeks C

 

Bart DK 1f/22ptn – Philippe 0f/8ptn – Bart DC 1f/26ptn – Angelo 1f/6ptn - Dieter 2f/10pt – Pieter 3f/4ptn – Eddy 3f/13ptn – Sander 1f/9ptn

 

Volgende week nog de nipte en pijnlijke nederlaag tegen het Lindenhof rechtzetten en dan zit ook voor 2slow dit seizoen erop.

 

 PS We feliciteren Dieter nogmaals met zijn vierde plaats in de megabike wedstrijd.

PPS als we nog eens naar Brugge gaan weten we daar nu ook nog een leuk café zijn… 

08:33 Gepost door SLOW Webmaster | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.